woensdag 13 mei 2009

Alles heeft een ritme

Door ‘invloeden van buitenaf’ is deze Blog de laatste dagen wat onregelmatig geworden. En met de kalender van de komende weken in gedachten zal dat nog wel een paar weken zo blijven. Het ritme is dus even verstoord.
En dat is niet omdat er zo weinig te melden is in het automatendraaiwerk, er gebeurt juist van alles. Maar dat vraag soms zoveel aandacht, dat leuke dingen, zoals het schrijven aan de Blog, er gewoon bij inschieten.

Automatendraaiwerk is een vorm van metaalbewerking, en juist in de metaalsector is er enige onrust. Daar hoef ik nu niet over uit te wijden, want daar is in de nieuws en actualiteiten rubrieken voldoende aandacht aan besteed.

Turbulente tijden dus. En juist nu er weinig (draai)werk uitbesteed wordt is het belangrijk om het in één keer helemaal goed te doen. Want foute onderdelen of verkeerde levertijden kunnen u ook uit uw ritme brengen. En verstoring van de productie is gewoon een hinderlijke kostenpost. Dus ook nu is goedkoop nog steeds vaak duurkoop. Omdat dat niet automatisch betekent dat duurkoop ook goedkoop is helpen wij graag, en met een concurrerende prijsstelling.

Geen opmerkingen: