maandag 15 juni 2009

op uw gezondheid

Ook aan de gezondheidszorg dragen wij, met ons draaiwerk, bij. Om te beginnen draaien wij natuurlijk diverse speciale schroeven en andere verbindings onderdelen die in medische apparaten gebruikt worden. Medische apparaten beslaat een heel breed spectrum. Want wij maken onderdelen voor fysio therapie apparatuur, en voor verschillende diagnostische medische apparaten.
Wij draaien niet alleen onderdelen voor apparaten, maar ook voor toepassingen dichterbij de patiënt. Wij maken nog net geen onderdelen die IN het menselijk lichaam ingebracht worden, maar wel tot vlak bij. Dat zijn nippeltjes die gebruikt worden voor aansluiting van de patiënt op een voedings systeem, als deze bijvoorbeeld geen sonde voeding verdragen.

Deze medische systemen zijn meestal door allerlei protocollen omgeven. Toch is dat niet de belangrijkste reden dat wij ons voor dit draaiwerk extra verantwoordelijk voelen. Ook zonder certificaten en moet het draaiwerk gewoon goed, en conform de specificaties zijn. Het papierwerk er omheen maakt het draaiwerk niet beter, het helpt alleen om aan te tonen dàt het deugt. Maar dat geldt eigenlijk voor al ons automatendraaiwerk, ook zonder de papieren bewijzen moet het gewoon goed zijn.

Geen opmerkingen: