dinsdag 14 juli 2009

Vakantie pret,

Een deel van Nederland is al op vakantie, en dat is voor ons, als toelevering bedrijf, want dat is onze automatendraaierij, goed te merken. Bekende afnemers nemen wat minder af (nog minder, want door de krediet crisis staat alles al op een laag pitje). Ze nemen minder af omdat ze gewoon even weg zijn, wegens vakantie, of omdat hun afnemers minder afnemen, omdat ze even weg zijn, wegens vakantie. Daarentegen zijn er wel weer nieuwe aanvragen van onbekende potentiƫle afnemers, die bij ons terecht komen omdat hun reguliere toeleverancier even weg is (wegens vakantie), of omdat de werknemer die de werkzaamheden ander verricht of uitbesteed even weg is, wegens vakantie, of definitief vertrokken, als gevolg van de krediet crisis.

Wij zijn voornemens de hele vakantie periode open te blijven, al weet je het maar nooit, met de vakantie, en de, aanhoudende, kredietcrisis.

Laat uw vakantie (pret) niet bederven omdat u onderdelen (of een aanbieding) niet tijdig binnen lijkt te kunnen krijgen, wij zijn er de hele zomer voor u!.

Geen opmerkingen: